ثبت بازخورد
- دیجیاتو
- میان رشته ای
- علمی
میان رشته ای ادعای پژوهشی تازه: گوشت آزمایشگاهی تا ۲۵ برابر بیشتر از گوشت سنتی CO2 تولید میکند
محققان در پژوهشی تازه دریافتهاند که میزان تولید کربندیاکسید در مراحل ساخت گوشت آزمایشگاهی بسیار بیشتر از گوشت عادی است.
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۰
در دیجیاتو ثبتنام کنید
جهت بهرهمندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخشهای مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
عضویت در دیجیاتو
تازههای تکنولوژی
- اولین پردازنده مبتنی بر ARM هند؛ C-DAC AUM با ۹۶ هسته در ۲۰۲۴ عرضه میشود ۱ ساعت قبل
- نامهنگاری مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با پلیس فتا درباره نحوه دریافت اینماد کسبوکارهای حوزه رمزارز ۱ ساعت قبل
- بلومبرگ: تراشه M3 پرو اپل با حداقل ۱۲ هسته پردازشی از راه میرسد ۲ ساعت قبل
- آیفون ۱۵ و ۱۵ پلاس احتمالاً به دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی مجهز میشوند ۳ ساعت قبل
- روزیاتو: شلوغ ترین فرودگاه های جهان بر اساس تعداد مسافران + اینفوگرافیک ۴ ساعت قبل
ویدئوی مرتبط
مطالعهای تازه مدعی شده است که گوشت تولیدی در آزمایشگاه درواقع میتواند بسیار بیشتر از گوشت حاصل از حیوانات عادی به محیطزیست آسیب بزند. براساس تخمینهای این تحقیق، اگر از روشهای کنونی تولید گوشت مصنوعی برای تأمین بخش بزرگتری از نیاز بازار استفاده شود، این سازوکار میتواند تا ۲۵ برابر بیشتر از پرورش حیوانات کرب دیاکسید (CO2) تولید کند.
تاکنون میلیاردها دلار پول صرف تولید گوشتهای درونکشتگاهی (ACBM) شده است؛ چرا که بسیاری باور دارند این محصولات نسبت به گوشت واقعی با محیطزیست سازگاری بیشتری دارند. البته این قضیه تا حدی درست است، چون به کاهش نیاز به زمین، آب و درمانهای آنتیبیوتیک در دامداریها کمک میکند. اما محققان در پژوهشی تازه دریافتهاند که روشهای اندازهگیری تولید کربن در این صنعت اشتباه بوده است.
دانشمندان میگویند افزایش سطح کربندیاکسید در تولید گوشتهای مصنوعی متأثر از مصرف سوختهای فسیلی در فرایندهای پالایش است. این فرایندها به حذف اندوتوکسینها و ترکیب مواد مغذی با سلوهای آزمایشگاهی کمک میکنند. حذف اندوتوکسینها در تولید این گوشتها اهمیت زیادی دارد، چون باکتریهای محیطی سم تولید میکنند و حتی مقدار کمی از این سموم میتواند از تکثیر سلولها در آزمایشگاه جلوگیری کند.
گوشت آزمایشگاهی چگونه باعث انتشار کربندیاکسید میشود؟
محققان در مقاله خود نوشتهاند: «کشت سلولهای حیوانی بهطور سنتی با کمک عناصر واسط رشد انجام میشود که تصفیه شدهاند تا اندوتوکسینها را حذف یا کم کنند. استفاده از این روشهای پالایش به تغییر قابلتوجه هزینههای اقتصادی و محیطزیستی مرتبط با محصولات دارویی منجر میشود؛ چرا که این روشها وابستگی زیادی به انرژی و منابع دارند.»
پژوهشگران تخمین میزنند که درصورت استفاده مداوم از واسطهای رشد با سطح پالایش بالا، هر کیلوگرم ACBM حدوداً بین ۲۴۶ کیلوگرم تا ۱۵۰۸ کیلوگرم کربندیاکسید تولید کند. براساس این اعداد، پیشبینی میشود که اثر گوشتهای آزمایشگاهی بر گرمایش جهانی بین ۴ تا ۲۵ برابر بیشتر از گوشتهای سنتی باشد.
دانشمندان باور دارند که گزارشهای موجود درباره اثر محیطزیستی ACBM با اتکا بر فناوریهای غیرواقعگرایانهای تنظیم شدهاند که یا وجود ندارند یا استفاده از آنها ممکن نیست. این مقاله در پایان بدین شکل نتیجهگیری کرده است: «اگر در تولید ACBM از واسطهای رشد با سطح پالایش بالا استفاده شود، اثر محیطزیستی کوتاهمدت تولید ACBM احتمالاً حدود ۱۰ برابر بیشتر از میانگین اثر تولید گوشت گاو خواهد بود.»
محققان توصیه میکنند که دانشمندان برای تولید گوشت آزمایشگاهی بهدنبال روشهای مقاوم در برابر اندوتوکسینها باشند تا نیاز به سازوکارهای پرهزینه پالایش کاهش یابد. نتیجه این پژوهش در BioXriv منتشر شده است.
تحقیق گوشت
مقالات و اخبار مرتبط
- محققان: جوانان مبتلا به اختلالهای روانی بیشتر در معرض حمله قلبی یا سکته قرار دارند
- پژوهش جدید: استفاده از صابون میتواند پوست شما را برای پشهها جذابتر کند
- زبان خواب Remmyo میتواند انتقال مفهوم در هنگام رؤیا دیدن را ممکن کند
- حلقههای دود آتشفشانی چگونه تشکیل میشوند؟ سرنخهایی جدید در بخار
- پژوهشی جدید: بینی بزرگ شما میتواند میراثی از نئاندرتالها باشد
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی
پیشنهادهای دیجیاتو
- مدیرعامل شاتل: مردم بیشتر از محدودیتها تحت فشار هستند تا قیمت اینترنت
- شرایط فروش مدیران خودرو؛ قیمت جدید محصولات مدیران خودرو برای سال ۱۴۰۲ اعلام شد
- بررسی گلکسی اس ۲۳ و گلکسی اس ۲۳ پلاس؛ بهتر از اولترا؟
- زندگینامه خوارزمی؛ از ریاضیات و جبر تا جغرافیا
ورود به حساب کاربری
ساخت حساب کاربری
فراموشی رمز عبور