ثبت بازخورد
- دیجیاتو
- علمی
- سلامت
علمی پژوهشگران: مصرف کمتر نمک همراه با غذا، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد
مصرف بیش از اندازه نمک باعث افزایش فشار خون میشود که یکی از دلایل اصلی بیماریهای قلبی عروقی است.
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۱ آذر ۱۴۰۱ | ۲۱:۳۰
در دیجیاتو ثبتنام کنید
جهت بهرهمندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخشهای مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
عضویت در دیجیاتو
تازههای تکنولوژی
- گلکسی زد فلیپ ۵ احتمالاً نمایشگر بیرونی بسیار بزرگتری خواهد داشت ۷ ساعت قبل
- ساعت هوشمند هواوی Watch Kids 5X با دو نمایشگر جداشونده معرفی شد ۸ ساعت قبل
- توییتر تعداد بازدیدهای توییتها را مانند ویدیوها به نمایش میگذارد ۹ ساعت قبل
- برنامه RealityScan اپیک جهت تبدیل تصویر به مدل سه بعدی برای iOS منتشر شد [تماشا کنید] ۱۰ ساعت قبل
- توییتر توییتهای پیشنهادی بیشتری را به کاربران نمایش خواهد داد ۱۱ ساعت قبل
براساس مطالعه جدیدی که توسط پزشکان انجام شده، اضافه کردن نمک بیشتر به غذاها با کاهش خطر بیماری قلبی، نارسایی قلبی و بیماری ایسکمی قلبی ارتباط دارد. به گفته محققان، فقط اضافه کردن نمک کمتر به غذا و نه حذف کردن کامل آن، میتواند تفاوت زیادی در این زمینه ایجاد کند.
مطالعه جدید که در ژورنال کالج آمریکایی قلب منتشر شده، شامل دادههای بیش از ۱۷۵ هزار شرکتکننده از بریتانیا میشود که به پرسشهایی درباره دفعات افزودن نمک به غذاهای خود، بدون احتساب نمک مورد استفاده در پخت و پز، پاسخ دادهاند. طبق گزارشهای ارائه شده درباره این تحقیق، افرادی که به غذای خود نمک اضافه نکردهاند، میزان کمتری بیماری قلبی را گزارش کردهاند.
مصرف بیش از اندازه نمک باعث افزایش فشار خون میشود که یکی از دلایل اصلی بیماریهای قلبی عروقی است. دکتر «بری افرون»، متخصص قلب و عروق در این رابطه توضیح میدهد:
«ما احتمالا بیش از ۵۰ درصد بیشتر از چیزی که واقعاً برای رژیم غذایی خود نیاز داریم، سدیم مصرف میکنیم.»
به گفته انجمن قلب آمریکا، بیش از ۷۰ درصد سدیمی که مردم مصرف میکنند از غذاهای فرآوری شده و رستورانها تامین میشود. در همین حال، تنها حدود ۱۱ درصد از غذاهای پخته شده در خانه حاوی این ماده است.
بررسی رابطه بین نمک و رژیم غذایی DASH و بیماری قلبی
پزشکان در پژوهش خود همچنین افزودن نمک و رژیم غذایی DASH را بررسی کردهاند. این رژیم غذایی با محدود کردن برخی مواد غذایی مانند گوشتهای قرمز و تمرکز بر میوهها و سبزیجات، لبنیات کم چرب و آجیل برای جلوگیری از فشار خون بالا پیشنهاد میشود.
بیمارانی که از این رژیم غذایی استفاده میکنند و مقدار کمی نمک به غذای خود اضافه میکنند، کمتر در معرض خطر بیماری قلبی قرار داشتند. در این تحقیق همچنین اعلام شده که زنان کمتر از مردان به غذا نمک اضافه میکنند.
در نهایت افرون توضیح میدهد:
«فشار خون بالا یک بیماری همه گیر است. از هر سه بزرگسال، یک نفر دارای فشار خون بالا است که باعث سکته مغزی، بیماری قلبی و نارسایی احتقانی قلب میشود که علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده است.»
غذا قلب
مقالات و اخبار مرتبط
- دستاورد دانشمندان ایرانی در استرالیا: خلق فیبر نامرئی که پیتزا و کیک را سالمتر میکند
- دستاورد محققان: تشخیص التهاب عضلات قلب از طریق آزمایش خون برای اولینبار
- هرآنچه باید درباره روغن پالم بدانید
- تحولی در صنعت غذایی: برای اولینبار FDA برای گوشت آزمایشگاهی مجوز صادر کرد
- ورود کمپانی تایرسازی میشلن به صنعت غذا و رستوران؛ یک ماجرای عجیب و تاریخی
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی
پیشنهادهای دیجیاتو
- شرایط فروش مدیران خودرو؛ فروش اقساطی سه مدل MVM X22 ،MVM X33 و MVM X55
- بررسی سامسونگ گلکسی زد فلیپ ۴؛ گوشی تاشو برای همه
- دیجیتک؛ ناتینگ فون میتواند موفق شود؟
- نسخه جدید وبسایت دیجیاتو رونمایی شد
ورود به حساب کاربری
ساخت حساب کاربری
فراموشی رمز عبور