ثبت بازخورد
- دیجیاتو
- رپورتاژ آگهی
رپورتاژ آگهی کشورهای کم هزینه برای مهاجرت تحصیلی
ممکن است با خود فکر کنید که مهاجرت تحصیلی یک کار بسیار پرهزینه است و تأمین مخارج آن از عهده شما خارج است. هزینه مهاجرت به کشور خارجی و اقامت در آن، به عوامل زیادی …
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۰
در دیجیاتو ثبتنام کنید
جهت بهرهمندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخشهای مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
عضویت در دیجیاتو
تازههای تکنولوژی
- «خودنویس»، امکان تولید محتوا با هوش مصنوعی را فراهم میکند ۲۱ دقیقه قبل
- واتساپ حالا میتواند بهطور خودکار تماسهای ناشناس را بیصدا کند ۲ ساعت قبل
- مرکز پژوهشهای مجلس: ۱۰ سال است که رشد تولیدات با فناوری پیشرفته در کشور متوقف شده ۲ ساعت قبل
- معاون علمی رئیسجمهور: ۳ برنامه را برای ایجاد ۱۰ یونیکورن تا سه سال آینده در دستور کار قرار دادهایم ۴ ساعت قبل
- گلکسی زد فولد ۵ احتمالاً ارزانتر از نسل قبلی خود خواهد بود ۵ ساعت قبل
ویدئوی مرتبط
سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
ممکن است با خود فکر کنید که مهاجرت تحصیلی یک کار بسیار پرهزینه است و تأمین مخارج آن از عهده شما خارج است. هزینه مهاجرت به کشور خارجی و اقامت در آن، به عوامل زیادی بستگی دارد. ممکن است تهیه مایحتاج روزانه در یک کشور، بسیار گران باشد یا رفتوآمد در یک کشور، خرج زیادی روی دست شما بگذارد. همچنین نباید از اجاره خانه و پرداخت قبضها نیز غافل شد. هزینههای مربوط به هر یک از این موارد در یک کشور نسبت به کشور دیگر متفاوت است. با یک انتخاب هوشمندانه میتوان کشوری را انتخاب کرد که مهاجرت به آن، کمترین هزینه را روی دست شما بگذارد. اما کم هزینه ترین کشور برای مهاجرت کجاست؟ برای پاسخ به این سؤال، خواندن ادامه مطلب را از دست ندهید.
عوامل مؤثر بر هزینههای مهاجرت تحصیلی
عوامل مهمی وجود دارند که بر هزینه نهایی مهاجرت و زندگی در یک کشور خارجی، تأثیر میگذارند.
تهیه بلیط هواپیما
بلیت هواپیما نقش مؤثری در هزینههای سفر شما به یک کشور خارجی دارد. برای مثال سفر به اروپا، کمهزینهتر از سفر به آمریکا و کانادا تمام میشود. برای فردی که در طول اقامتش در خارج، زیاد به ایران رفتوآمد کنید، کم هزینه ترین کشور برای مهاجرت کشوری است که به ایران نزدیکتر باشد.
هزینههای گرفتن ویزا
لازمه تحصیل در بسیاری از کشورها، گرفتن ویزای تحصیلی است. معمولاً سفارتخانهها برای بررسی مدارک، احراز هویت و صدور ویزا، هزینهای را از شما دریافت میکنند و پرداخت این هزینه، اجتنابناپذیر است. متاسفانه بعضی از کشورها در ایران سفارتخانه ندارد و باید برای انجام کارهای ویزا، به کشورهای همسایه مانند ترکیه سفر کنید. در این صورت، هزینه رفتوبرگشت به کشور شخص ثالث هم به هزینههای شما اضافه میشود.
شهریه دانشگاه
برای تحصیل در دانشگاههای خارج، باید شهریه بپردازید. البته اگر شرایط بورسیه شدن را دارید، حتماً برای گرفتن بورسیه اقدام کنید. با کسب بورسیه، صرفهجویی زیادی در هزینههای مهاجرت تحصیلی شما خواهد شد. هر سال، تعداد زیادی از دانشجویان موفق به دریافت بورسیه تحصیلی از دانشگاههای کانادا میشوند و این کشور یک انتخاب ایدهآل برای دریافت بورسیه تحصیلی است. با گرفتن ویزای تحصیلی کانادا با سیم آخر و بورسیه تحصیلی، یک مهاجرت تحصیلی کمهزینه را تجربه خواهید کرد.
هزینههای روزمره
هزینههای روزمره زندگی شامل خورد و خوراک، هزینههای مربوط به آب، برق، گاز و اینترنت، پوشاک و… میشود. پوشش دادن این نیازها در بعضی از کشورها ارزانتر و در بعضی دیگر گرانتر درمیآید. مثلاً هزینههای زندگی در کشوری مانند اسپانیا، نسبت به انگلیس و آمریکا بسیار کمتر است. این گزینه به تنهایی میتواند در انتخاب یک کشور به عنوان کم هزینه ترین کشور برای مهاجرت باشد.
هزینههای تهیه مسکن
تهیه مسکن یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار در هزینههای مهاجرت است. بسیاری از دانشجویان در هنگام تحصیل از خوابگاهای دانشجویی استفاده میکنند. اما بعضی از دانشجویان هم ترجیح میدهند در خانههای اجارهای زندگی کنند. حتماً قبل از مهاجرت به یک کشور، شرایط مسکن و قیمت آن را بررسی کنید.
هزینه حملونقل
از هزینههای حملونقل نیز نباید غافل شد. این هزینه بیشتر شامل رفتوآمد از محل سکونت تا محل تحصیل و بالعکس میشود. اگر هنگام تحصیل، به کار پاره وقت نیز مشغول باشید، باید هزینههای رفتوآمد به محل کار را نیز در نظر بگیرید. از معیارهای تعیین کم هزینه ترین کشور برای مهاجرت، توانایی تهیه مسکن با قیمتهای مقرون به صرفه است.
هزینه گرفتن مدرک زبان
برای تحصیل در دانشگاههای خارج حداقل به یک مدرک زبان انگلیسی نیاز دارد، بعضی از کشورها هم دانشجو را ملزم میکنند تا زبان مادری آن کشور را یاد بگیرد. پس مهاجرت به یک کشور انگلیسی زبان مانند انگلیس، با صرفهجویی در هزینههای گرفتن مدرک زبان همراه است.
مطالعه بیشتر: ویزای تحصیلی انگلیس با سیم آخر
هزینه آزاد کردن مدارک تحصیلی
اگر در دانشگاه روزانه درس خوانده باشید، با تعهد خدمت در ایران در ازای گرفتن مدرک تحصیلی مواجه هستید. هزینه آزاد کردن مدرک هر کدام از مقاطع تحصیلی را باید به صورت جداگانه بپردازید. این هزینه نیز جزو موارد اجتنابناپذیر برای مهاجرت تحصیلی است.
هزینه ترجمه مدارک
برای ارسال مدارک خود به دانشگاه و گرفتن ویزا، باید مدارک خود را به صورت رسمی ترجمه کنید. برای همین باید هزینههای ترجمه رسمی مدارک هویتی و تحصیلی را در نظر بگیرید.
هزینه اپلیکیشن فی
بیشتر دانشگاهها بابت بررسی مدارک شما، هزینهای را دریافت میکنند. به این هزینه، اپلیکیشن فی گفته میشود. حتی اگر مدارک شما توسط دانشگاه پذیرفته نشود، این هزینه قابل بازگشت نیست.
اثبات تمکن مالی
برای مهاجرت به بعضی از کشورها، باید ابتدا تمکن مالی خود را اثبات کنید. در واقع پسانداز بانکی شما باید بتواند هزینههای یک سال زندگی و تحصیل در کشور مورد نظرتان را پوشش دهد.
هزینه پرداخت ودیعه برای خروج از کشور دانشجویان مشمول (مخصوص آقایان)
آقایان مشمول خدمت سربازی، باید برای خروج از کشور ودیعه بپردازند. پس از پایان تحصیل و بازگشت به کشور، این ودیعه به آنان پس داده خواهد شد.
کشور های ارزان برای مهاجرت تحصیلی کجاست؟
واقعیت این است که شما باید تمامی عوامل گفته شده را برای محاسبه هزینه مهاجرت در نظر بگیرید تا بتوانید کم هزینه ترین کشور برای مهاجرت را پیدا کنید. برای مثال اگر بتوانید از یک دانشگاه بورسیه تحصیلی دریافت کنید، هزینههای مربوط به حملونقل شما پوشش داده خواهد شد. یا اگر بتوانید در یک کشور ارزان مانند اسپانیا زندگی کنید، هزینههای روزمره شما به شدت پایین خواهد بود. برای این که بتوانید به کمهزینهترین شکل ممکن مهاجرت کنید، حتماً با مشاوران سیم آخر مشورت کنید. در مجله سیم آخر نیز مطالب آموزندهای درباره نحوه مهاجرت ارزان وجود دارد.
آگهی تبلیغات دیجیاتو
مقالات و اخبار مرتبط
- از کجا پارتیشن شیشه ای ارزان بخریم؟
- اختتامیه سومین دوره بزرگترین رویداد بازشناسی چهره ایران برگزار شد
- نحوه ساخت سایت رایگان با گوگل و سئو قوی
- آموزشگاه توسینسو ؛ آموزش شبکه، لینوکس، برنامه نویسی
- کارگزاری مفید نشان طلای بازارهای سهام اروپایی ــ آسیایی را به دست آورد
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی
پیشنهادهای دیجیاتو
- اینترنت ایران از نقطه بدون بازگشت «V1» عبور کرده است
- مدیرعامل شاتل: مردم بیشتر از محدودیتها تحت فشار هستند تا قیمت اینترنت
- شرایط فروش مدیران خودرو؛ قیمت جدید محصولات مدیران خودرو برای سال ۱۴۰۲ اعلام شد
- بررسی گلکسی اس ۲۳ و گلکسی اس ۲۳ پلاس؛ بهتر از اولترا؟
ورود به حساب کاربری
ساخت حساب کاربری
فراموشی رمز عبور