ثبت بازخورد
- دیجیاتو
- رپورتاژ آگهی
رپورتاژ آگهی آیا کنسول بازی تلویزیون را خراب میکند؟
در دنیای پر از مشغله و کسالتبار امروزی، وجود بازیهای رایانهای و کنسولی موجب تمدد روح خسته و نیازمند هیجان بیشمار کاربران آن میشود. تفاوتی ندارد که در کدام رده سنی قرار دارید به لطف …
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۰
در دیجیاتو ثبتنام کنید
جهت بهرهمندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخشهای مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
عضویت در دیجیاتو
تازههای تکنولوژی
- آهنگهای ساختهشده با هوش مصنوعی برنده «جایزه گرمی» نخواهند شد ۱۲ دقیقه قبل
- هفتمین دوره استارتاپ جرمنی تور برگزار میشود: آغاز فرایند ثبتنام استارتاپهای ایرانی ۱ ساعت قبل
- وزیر ارتباطات: شب و روز تلاش میکنیم تا سرعت اینترنت افزایش یابد ۳ ساعت قبل
- وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی برای کسبوکارهای آنلاین تصویب شد ۳ ساعت قبل
- وزیر ارتباطات: زمینهایی به چند شرکت برای راهاندازی خط تولید تلفن همراه اختصاص داده شده است ۴ ساعت قبل
ویدئوی مرتبط
سلب مسئولیت: دیجیاتو صرفا نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.
در دنیای پر از مشغله و کسالتبار امروزی، وجود بازیهای رایانهای و کنسولی موجب تمدد روح خسته و نیازمند هیجان بیشمار کاربران آن میشود. تفاوتی ندارد که در کدام رده سنی قرار دارید به لطف تکنولوژی روز دنیا، از هر طیف و سنی که باشید این بازیها به کمک گرافیکهای خیرهکننده، استراتژیهای جذاب و … شما را به وجد آوره و شور و نشاط را در وجودتان زنده میکنند.
علیرغم اقبال عمومی از این بازیها اما، بسیاری از افراد هنوز هم بر این باور هستند که کنسول بازی موجب خرابی و آسیب به تلویزیون میشود. از اینرو بسیاری از کاربران، پا روی میل و اشتیاق خود گذاشته و از خرید این دستگاهها صرفنظر میکنند. همین مسئله بهانهای شد که ما در این مقاله به بررسی این موضوع بپردازیم؛ آیا کنسول بازی تلویزیون را خراب میکند؟ بنابراین اگر شما هم دغدغه آسیب کنسول بازی به تلویزیون را دارید با ما تا انتهای این مطلب همراه شوید.
کنسول بازی چه تأثیری بر سلامت تلویزیون دارد؟
تلویزیونهای قدیمی برخلاف همتایان هوشمند امروزیشان، از تکنولوژیهای نسبتا سادهای برخوردار بودند در نتیجه میزان آسیبپذبری بالاتری داشتند. استفاده از نمایشگر مبتنی بر فسفر و ایجاد پدیده In-Burn شدن، سبب میشد که تصویر تلویزیون در اثر اتصال به کنسولهای زمان خود مانند آتاری، سگا و … بهمرور سایهدار شده و تراکم رنگ آن کاهش یابد. بهطور کلی علت اصلی چنین پیامدهایی در تلویزیونهای قدیمی؛ دو بعدی بودن بازیها، گرافیک پائین و ایستهای (ثابت ماندن) طولانی تصویر بازی بودهاست.
اکنون اما، با وجود بازیهایی که دارای گرافیکهای بسیار بالا بوده و توان پشتیبانی از انواع و اقسام نمونههای چند بعدی را دارند این باور که؛ کنسول بازی موجب آسیب به تلویزیون میشود اساسا غلط و اشتباه است. البته نباید از این حقیقت چشم پوشی کرد که نوع بازی و نحوه استفاده کاربر از تلویزیون در حین بازی، در میزان سلامت دستگاه مؤثر است! بنابراین در پاسخ به این چالش که؛ آسیب پلی استیشن به تلویزیون چقدر است؟ باید بگوئیم؛ اگر مالک تلویزیونهای قدیمی (CRT) یا پلاسما هستید نگرانی شما کاملا بهجا است و ممکن است کنسول بازی موجب آسیب به تلویزیون شما بشود اما اگر یکی از انواع نسلهای جدید و باکیفیت تلویزیون اعم از؛ السیدی ، الایدی، oled و … برندهای مختلف را در منزل دارید بدون هیچ نگرانی و دغدغه ناشی از آسیب کنسول بازی به تلویزیون، دستگاه مورد نظرتان را به تلویزیون متصل کرده و با خیال راحت بازی کنید.
علت آسیب پلی استیشن به تلویزیون پلاسما چیست؟!
برخلاف تلویزیونهای هوشمند و پیشرفته موجود در بازار که تقریبا تمامیشان با اتکا به فناوری روز دنیا، استفاده از فسفر در ساخت نمایشگرهای خود را روشی منسوخ و نا ایمن میدانند، تنها تلویزیون پلاسما است که همچنان از مواد فسفر و پلاسما در ساخت نمایشگرهای خود استفاده میکند.
در واقع ترکیب مواد شیمیایی فسفری و زنون در هر الکترون صفحه نمایش تلویزیون پلاسما آن را مستعد پدیده burn_in هنگام اتصال کنسول به تلویزیون کردهاست. در حالت burn_in به دلیل ایستایی شدن تصاویر در بازی، صفحه نمایش سایهدار شده و دچار رنگ پریدگی میشود.
چرا کنسول بازی و پلی استیشن باعث آسیب به صفحه نمایش تلویزیونهای نسل جدید نمیشود؟
حال که متوجه شدید؛ انواع کنسول بازی تنها به تلویزیونهای پلاسما و قدیمی (CRT) آسیب میزند احتمالا برایتان این سؤال به وجود آمدهاست که؛ مگر چه تفاوتی بین فناوری ساخت تلویزیونهای قدیمی و جدید وجود دارد که احتمال آسیب کنسول بازی به این تلویزیونها را به صفر رساندهاست؟ پاسخ در این نکته است که؛ در تلویزیونهای نسل جدید همه چیز بر اساس پیکسل بنا شدهاست و خبری از الکترون برای تولید نور صفحه نمایش نیست!
چه در تلویزیونهای السیدی که نور از طریق بکلایت ایجاد میشود و چه در تلویزیونهای جدید که پیکسلها با استفاده از فناوری خودتابشی، نور مورد نیاز صفحه نمایش را تأمین میکنند، تمامی تصاویر به شکل سه بعدی به نمایش در میآیند. این همان تفاوت بارزی است که تلویزیونهای قدیمی را به دلیل دو بعدی بودن در برابر کنسولهای بازی آسیبپذیر کردهبود. در واقع در تلویزیونهای نسل نو چیزی به اسم دو بعد و یا ایستایی تصویر وجود ندارد.
در صورت آسیب پلی استیشن به تلویزیونهای پلاسما و CRT چه باید کرد؟
فرقی ندارد که شما دارای چه مدل تلویزیون از چه برندی هستید، در صورت بروز هرگونه مشکل در این دستگاه، بهترین کار استفاده از تخصص تکنسینهای با تجربه است، بنابراین اگر تلویزیون پلاسما و CRT شما در اثر استفاده از پلی استیشن یا سایر کنسولهای بازی دچار آسیب شد به هیچ عنوان خود، برای تعمیر تلویزیون دست بهکار نشوید چرا که ممکن است در اثر بیتجربگی و عدم تخصص به قطعات دیگر نیز آسیب دیده و در موارد حاد با خطر برق گرفتگی مواجه شوید.
بدین ترتیب؛ بهترین راهکار هنگام آسیب پلی استیشن به تلویزیون، استفاده از خدمات وبسایت هاست، زیر علاوه بر مقایسه میتوانید با چند کلیلک سفارش تعمیر خود را ثبت کنید. شرکتهای مختلف متشکل از باتجربهترین تکنسینها و تعمیرکاران انواع لوازم خانگی، آمادگی این را دارند که پس از ثبت سفارش شما و انجام هماهنگیهای لازم قبل از مراجعه، کلیه کارهای مرتبط با تعمیرات، نصب و … انواع تلویزیونهای خانگی سونی، الجی، سامسونگ و … شما را در محل مورد نظرتان انجام دهند. با کلیلک روی این لینک علاوه بر ثبت سفارش تعمیر تلویزیون از خدمات ۳ ماهه تعمیرات و گارانتی ۶ ماهه قطعات تعویضی بهرهمند شوید.
نکات لازم جهت حفظ سلامت تلویزیون هنگام استفاده از کنسول بازی، پلی استیشن و ایکس باکس
همانطور که اشاره کردیم؛ کنسولهای بازی به عنوان دستگاههای مدرن چند منظوره، میتوانند کاربران را ساعتها به خود مشغول کنند. همین امر بسیاری از والدین و دوستداران اینگونه بازیها را نگران کردهاست که مبادا اتصال طولانی مدت این دستگاهها به تلویزیون و بازی با آنها، به سلامت و سطح کیفیت تلویزیون آسیب بزند. بدین منظور ما خیال شما را از این بابت راحت کردیم که؛ آسیب کنسول بازی به تلویزیون، تنها متوجه تلویزیونهای پلاسما و CRT است و در مورد بقیه تلویزیونهای هوشمند امروزی به دلیل استفاده از تصاویر سه بعدی و فناوری روز، چنین احتمالی نزدیک به صفر است.
در واقع تلویزیونهای امروزی به خودی خود مستعد خرابی و آسیب به تلویزیون نیستند اما نحوه استفاده کاربر از تلویزیون ممکن است منجر به صدمه دیدن آن بشود، بنابراین بد نیست هنگام بازی با پلی استیشن، ایکس باکس و سایر کنسولها موارد زیر را مد نظر قرار دهید.
- هرگز از brightness بالا هنگام تماشا یا بازی با تلویزیون استفاده نکنید. قرار دادن brightness یا روشنایی تلویزیون در بالاترین حد آن، منجر به کاهش عمر تلویزیون و خستگی چشم شما میشود.
- جذابیتهای بازیهای دیجیتالی و کنسولی باعث میشود که کاربر متوجه گذر زمان نشده و ساعتها مشغول بازی با دستگاه باشد همین امر سبب میشود که تلویزیون بیش از زمان مجاز روشن بماند که این موضوع باعث مستهلک شدن تلویزیون میشود. توصیه ما این است که به ازء هر ۳ تا ۴ ساعت بازی با تلویزیون به مدت ۲۰ دقیقه آن را خاموش کنید.
هرگونه دستگاه برقی و الکتریکی خود اعم از؛ تلویزیون، ایکس باکس و … را از طریق محافظهای مخصوص جریان برق، به پریز متصل کنید تا آنها را در برابر صدمات ناشی از نوسانهای احتمالی برق ایمن نگهدارید.
آگهی تبلیغات دیجیاتو
مقالات و اخبار مرتبط
- بزرگترین ناشر روزنامه آمریکا از گوگل بهدلیل انحصار در تبلیغات شکایت کرد
- ارز دیجیتال آربیتروم در نوبیتکس لیست شد؛ پشتیبانی از شبکه آربیتروم
- با موبوگیفت، پرداختهای بینالمللی بهراحتی آب خوردن
- ۶ دلیل اصلی هنگ کردن گوشی شما
- کشورهای کم هزینه برای مهاجرت تحصیلی
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی
پیشنهادهای دیجیاتو
- اینترنت ایران از نقطه بدون بازگشت «V1» عبور کرده است
- مدیرعامل شاتل: مردم بیشتر از محدودیتها تحت فشار هستند تا قیمت اینترنت
- شرایط فروش مدیران خودرو؛ قیمت جدید محصولات مدیران خودرو برای سال ۱۴۰۲ اعلام شد
- بررسی گلکسی اس ۲۳ و گلکسی اس ۲۳ پلاس؛ بهتر از اولترا؟
ورود به حساب کاربری
ساخت حساب کاربری
فراموشی رمز عبور